Bij deze het laatste nieuws van zorgboerderij Het Leven.

Na een grondige renovatie en verbouwing van het woonhuis van de boerderij, hebben we voorgoed afscheid genomen van onze tijdelijke woonunit.

We zijn reeds begonnen met de sloop van het gebouw en de helft is al verdwenen.

Dus we kunnen nu met z'n allen genieten van een mooie gerenoveerde woonvoorziening, met 6 slaapkamers, 2 badkamers, een grote gezellige woonkamer en een grote eetkeuken ( echt op z'n grunnings).

Tevens is er ook een en ander veranderd in het dag bestedings aanbod, waar onder andere een dag bestedings centrum bij komt voor de meer creatieve bezigheden binnenshuis en leuke uitjes, en er komt een heuse kinderboerderij (word momenteel hard aan gewerkt), die volgend jaar verhuisd naar het dorp in het nieuwe park achter de voormalige roomse buurt.

Daar zal deze terzijne tijd uitgebreid worden met een theehuis, een werkschuur en een educatie ruimte voor scholen.

Nadat de huidige clienten groten deels uit gestroomd zijn, vonden we het tijd ook de doelgroep eens nader te bekijken en zijn we tot de conclusie gekomen ons toch meer te gaan 4richten op mensen met een verstandelijke beperking en autischme.

Daarbij streven we naar een meer evenwichtige en rustige groep met als zwaarte punt veiligheid( in de zin van voorspelbaarheid, stabiliteit,en doorzichtigheid van het dagelijks leven), geborgenheid, duidelijkheid, structuur, en warmte, en zo een optimaal klimaat te creëren voor verdere ontwikkeling van de persoon en zijn beperking.

Kortom waar men op een respect volle manier met elkaar omgaan.

Ik kan u tevens mededelen dat we nog 5 mensen kunnen plaatsen voor wonen en circa 10 mensen voor dagbesteding,

en zodra de kinderboerderij draait komen er nog eens 8 plaatsen bij.

Mocht u nog op zoek zijn naar plaatsen voor cliënten houden wij ons warm aanbevolen.

Bedankt voor uw tijd om dit bericht te lezen, zie ook onze website www.zorgboerderij.net

In afwachting van uw reactie verblijvend

Hoogachtend F de Man

Dir. zorgboerderij Het Leven